Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor het eerst van mijn leven heb ik niet gestemd. Dat viel me niet mee. Maar het voelde niet goed om te gaan stemmen. De Woonvisie bevat zo veel onderwerpen, daar kun je niet simpel ja of nee tegen zeggen. Als ik voor had gestemd, dan had ik de eenzijdige focus van het College op midden en hogere inkomens bevestigd. Maar een tegenstem was een stem tegen slopen en ik ben niet tegen slopen: het is juist goed om twintigduizend slechte woningen zo snel mogelijk te slopen. Maar je moet er wel bij nadenken: hoe doe je dat zorgvuldig, zonder iemand de stad uit te jagen? En wat bouw je ervoor terug en waar?

20161130-vers-beton-woonreferendum
Beeld door: beeld: Bram van Rijen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Erik Hoeflaak

Erik Hoeflaak

Erik Hoeflaak is bewoner van Middelland. Hij werkt bij Woonstad Rotterdam en schrijft voor Vers Beton op persoonlijke titel.

Profiel-pagina
bram van rijen

Bram van Rijen

Illustrator

Bram van Rijen is illustrator onder het pseudoniem Nozzman en is creative bij Hoppinger.

Profiel-pagina