Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op vrijdag 9 december zijn wij ook van de partij op de Debatnacht in Arminius. Samen met CBK Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, en Chabot Museum organiseren we een talkshow naar aanleiding van ons boek ‘Help, we zijn populair!’
Rotterdam kent een typische stadscultuur die we terugzien in de kunst, cultuur en architectuur die de stad heeft voortgebracht: avant-garde, DIY, modernistisch, ruimtelijk en experimenteel. Maar Rotterdam is niet meer enkel die rauwe, kale, robuuste en onherbergzame stad uit de wederopbouw. Is die stad nu van tafel geveegd of is er sprake van valse romantiek naar vroeger? Waar zien we de stad veranderen en hoe moeten we ons hiertoe verhouden?
Dit staat er op het programma:

De stad door de lens van de fotograaf

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina