Ga naar de inhoud

De porseleinkast aan het Proveniersplein — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Aan meer klantenbinding hoeven de zussen Marjanne en Karin ’t Hart niet te doen. Zij rijden zelf nog de Engelse antiekmarkten af, om nét dat ontbrekende kopje mee terug naar Rotterdam te nemen voor een klant.

Het is een klein beetje zoeken met de herinrichting van de achterkant van Centraal. Maar gelukkig hebben de twee zussen die de oude serviezenwinkel Two of a Kind bestieren, een bord mogen ophangen aan één van de bouwhekken. In plaats van rechtdoor moet je rechtsaf, de Kerkbrug over en je komt uit bij een monumentaal hoekpand uit 1897 aan de Provenierssingel.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam