Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Dit jaar zou de bouw van het Boijmans van Beuningen Collectiegebouw moeten starten. Het plan ligt vanaf de presentatie al onder vuur, vooral de effecten ervan op de directe omgeving. In een gastbijdrage ontleedt Bart Bekooy daarom nu de vormgeving van het gebouw.

Depotgebouw Boijmans
Beeld door: beeld: Rémon Mulder

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

bbkl300x300

Bart Bekooy

Bart Bekooy (1966) woont in Rotterdam, is ontwerper, en werkt vooral aan restauraties, herbestemmingen en bouwhistorische onderzoeken. Zijn interesse is hoe de stad er uitziet, nu en in de toekomst, en hoe dit zich verhoudt tot de geschiedenis.

Profiel-pagina
Avatar-remon-mulder

Rémon Mulder

Illustrator

Rémon Mulder (1994) is een dromer en een tekenaar. Hij houdt zich als stedenbouwkundige graag bezig met de stad. Hij gebruikt zijn tekeningen tijdens het ontwerpen om de verbeelding van de toeschouwer aan te wakkeren, en een toekomstige wereld te onthullen.

Profiel-pagina