Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ondanks het slecht functioneren van de gebiedscommissies, adviseren de onderzoekers in het rapport ‘Een Kwestie van Kiezen’ door te gaan met dit bestuursmodel. Griffioen zet kritische kanttekeningen bij de onderzoeksmethode en de onafhankelijkheid van het onderzoek.

Anke Griffioen
Boven: Anke Griffioen. Afbeelding door Jeroen van de Ruit

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Anke Griffioen

Anke Griffioen

Anke Griffioen is bestuurskundige, filosoof en schoenverkoper. Zij trok diverse projecten om verbeteringen in haar wijk en straat aan te brengen en ontving daarvoor samen met Jeanne Hogenboom in 2013 de van der Leeuwprijs. Bij de uitreiking werd hun sensitieve en doortastende aanpak geroemd en ten voorbeeld gesteld. Griffioen is onze schaduwwethouder economie en bestuurlijke vernieuwing.

Profiel-pagina
Jeroen van de Ruit kopie

Jeroen Van de Ruit

Illustrator

Profiel-pagina