Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen bezoekt Vers Beton gevraagd en ongevraagd campagnebijeenkomsten in Rotterdam. We voelen lijsttrekkers aan de tand en spreken trouwe partijleden en zwevende kiezers. Caterine Baeten ging voor deze eerste reportage naar D66.

In de weken voor de verkiezingen organiseert D66 vijf partijbijeenkomsten in Rotterdam. De eerste gaat over ‘tweedeling in de maatschappij’ en heeft als hoofdgast Alexander Pechtold. Enkele Rotterdammers krijgen de gelegenheid om Pechtold tien minuten over dit thema te interviewen. Vers Beton is een van de genodigden. Het interviewteam bestaat verder uit Annet van Otterloo namens de Afrikaanderwijk Coöperatie, buurtwerker Frank/Janine en Samuel Schampers, fractievoorzitter van D66 in Rotterdam. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

18209064_10154713209543195_6162322301411381250_o

Caterine Baeten

Programmamaker Vers Beton LIVE

Caterine Baeten combineert mediavraagstukken met politiek. Voorheen op de Coolsingel nu in de Tweede Kamer. Houdt zich ook bezig met het gebrek aan diversiteit in, onder andere, de cultuursector.

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina