Ga naar de inhoud

Sharp Sharp experimenteert op Zuid: 'We willen vaak zo veel smaken aanbieden dat de klanten er bijna keuzestress van krijgen' — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Wat krijg je als je een industrieel ontwerper en een grafisch ontwerper met een passie voor verantwoord eten in de keuken zet? Yep: creatieve, veganistische cakes en taartjes op Zuid waarop zelfs Limburgers afkomen. Renate de Klein en Frank Hanssen van Sharp Sharp experimenteren met smaak.

SharpSharp-15
Frank Hanssen en Renate de Klein van Sharp Sharp beeld: Fleur Beerthuis

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

  • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

    Venue: Kunstinstituut Melly
    Datum:
  • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

    Venue: De leeszaal
    Datum:
  • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

    Venue: BlueCity
    Datum:
  • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam