Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen bezoekt Vers Beton gevraagd en ongevraagd campagnebijeenkomsten in Rotterdam. We voelen lijsttrekkers aan de tand en spreken trouwe partijleden en zwevende kiezers. Esther Audier ging voor deze tweede reportage naar Artikel1.

Het is zondag 12 februari 2017 als lijsttrekker Sylvana Simons een bezoek brengt aan het Surinaamse buurthuis Wi Masanga in Rotterdam-West, om haar nieuwe partij Artikel1 te promoten. De zaal zit hoofdzakelijk vol met Rotterdammers met een Surinaamse, Antilliaanse of Afrikaanse achtergrond. Het publiek is opgewonden, enthousiast, nieuwsgierig en soms zelfs emotioneel. “We zijn getuigen van een historisch moment. Nooit eerder heeft een donkere vrouw een politieke partij opgericht en zich op deze manier ingezet om onze belangen te behartigen!”  

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_8581 (1)

Esther Audier

Esther Audier studeerde Geschiedenis en Media & Journalistiek in Rotterdam. Ze doet de Marketing & Communicatie voor het lokale voedselbedrijf Rechtstreex en werkt als freelance storyteller voor bedrijven in de duurzame hoek. Haar interesse gaat uit naar sociale, culturele en milieugerelateerde onderwerpen.

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina