Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Bij de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart kan gestemd worden op diverse kandidaten met Rotterdamse wortels. Vers Beton sprak met zeven van hen.

Vier daarvan zitten momenteel in de Rotterdamse gemeenteraad. VVD-raadslid Antoinette Laan staat 37e op de VVD-kandidatenlijst. Leefbaar Rotterdamraadslid Tanya Hoogwerf staat op vier voor VNL, dat volgens de peilingen blij lijkt te mogen zijn met een zetel. GroenLinks’ Arno Bonte moet hopen op meer Jesse Klaver-mania. Hij staat op 25. En hoewel de SP gestaag stijgt in de peilingen, lijkt Sun Yoon van Dijk op 23 alleen met voorkeursstemmen de Kamer te kunnen halen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Roeland Dubbeld

Roeland Dubbeld

Roeland Dubbeld (1991) schrijft over politieke zaken en is beleidsadviseur bij de gemeente Pijnacker. Hij is lid van D66.

Profiel-pagina
Koen_VB (1)

Koen Voskamp

Koen Voskamp (1971) raakte na een studie Chemische Technologie verzeild in Rotterdam en is er vanwege de liefde niet meer weggegaan. Hij is betrokken bij de samenleving en dus ook de politiek. Hij is (passief)lid van D66.

Profiel-pagina
PSX_20151019_152021

Narjara Grondman

Illustrator

Narjara Grondman (1981) is illustrator en architect. Ze schrijft het liefste kwinkslagen van de gesprekken die ze stiekem opvangt en tekent daar kleine absurde tekeningen bij.

Profiel-pagina