Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vanavond neemt WORM na ruim 20 jaar afscheid van Hajo Doorn als artistiek leider met La Big Festucatio en wordt het directeursschap officieel overgedragen op Janpier Brands. Met verschillende mensen uit de Rotterdamse scene blikt Vers Beton terug op Hajo’s tijd bij WORM, het ‘instituut voor avant-gardistische recreatie’ en zijn waarde voor de stad.

“Hajo is The Godfather en de geestelijk leider en de grote roerganger en de chef de mission en de grote chaosmaker van WORM. Zonder Hajo had WORM niet in deze vorm kunnen bestaan.” Vloeiend en zonder twijfel is dit wat Mike van Gaasbeek als eerste vertelt over de man met wie hij ruim veertien jaar ontzettend graag samenwerkte. En niet alleen Mike spreekt zo lovend. Luisterend naar anderen uit de Rotterdamse kunst- en cultuurwereld wordt het al snel duidelijk: er is veel goeds te zeggen over Hajo Doorn.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

willemijn_bunskoeks

Willemijn Bunskoek

Willemijn Bunskoek (1996) studeert Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanuit een gezonde nieuwsgierigheid en met een open blik is ze het liefst op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de kunst en cultuur en de stad.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina