Snel en makkelijk eten, maar dan toch voedzaam en gezond. Floris en Onno van Queal vinden dat het gewoon moet kunnen. Het tweede interview in het drieluik over jonge ondernemers in het Brouwershuys in Crooswijk.

Snel en makkelijk eten, maar dan toch voedzaam en gezond. Floris en Onno van Queal vinden dat het gewoon moet kunnen. Het tweede interview in het drieluik over jonge ondernemers in het Brouwershuys in Crooswijk.
Als abonnee van Vers Beton kun je alle artikelen onbeperkt lezen en delen met je eigen netwerk. Je bent al lid vanaf € 7,50 per maand, de eerste maand lees je gratis.
Al één reactie — discussieer mee!
Leuk om te lezem dat jullie zo ondernemend zijn. Één vraag: waarom moeten de shakes sociaal geaccepteerd zijn over tien jaar (anders dan dat het jullie dagelijkse shakes bekostigt ;)?)
Ik krijg het gevoel aangepraat alsof mijn eetpatroon aan vervanging toe is, terwijl ik juist minder verpakt & voorbewerkt eten als mijn toekomst zie.
Ben ook benieuwd of jullie dit zelf eten