Ga naar de inhoud

"Binnen tien jaar moet iedereen de shakes en repen van Queal als volwaardige maaltijdvervanging zien" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Snel en makkelijk eten, maar dan toch voedzaam en gezond. Floris en Onno van Queal vinden dat het gewoon moet kunnen. Het tweede interview in het drieluik over jonge ondernemers in het Brouwershuys in Crooswijk.

queal-lvd-1
beeld: Loes van Duijvendijk

Al één reactie — discussieer mee!

 • Leuk om te lezem dat jullie zo ondernemend zijn. Één vraag: waarom moeten de shakes sociaal geaccepteerd zijn over tien jaar (anders dan dat het jullie dagelijkse shakes bekostigt ;)?)

  Ik krijg het gevoel aangepraat alsof mijn eetpatroon aan vervanging toe is, terwijl ik juist minder verpakt & voorbewerkt eten als mijn toekomst zie.

  Ben ook benieuwd of jullie dit zelf eten

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam