Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ten onrechte wordt gentrificatie vaak gezien als spontaan proces, stelt Cody Hochstenbach. Op basis van zijn proefschrift over de verdeeldheid in Europese gegentrificeerde steden, schreef hij voor Vers Beton over overheid gestuurde gentrificatie in Rotterdam.

De_invloed_van_overheidsgestuurde_gentrificatie_in_Rotterdam-MarkvanWijk-bovenplaat
Beeld door: beeld: Mark van Wijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

CodyHochstenbach

Cody Hochstenbach

Cody Hochstenbach is stadsgeograaf en als postdoctoraal onderzoeker werkzaam aan de Universiteit van Amsterdam. In zijn proefschrift “Inequality in the gentrifying European city” onderzoekt hij gentrificatieprocessen in Amsterdam en Rotterdam.

Profiel-pagina
avatar-mark-van-wijk

Mark van Wijk

Illustrator

Met een achtergrond als grafisch ontwerper en een grote interesse in illustratief werk maakt Mark van Wijk dingen graag mooier dan ze zijn. Daarbij is er, wat Mark betreft, altijd wel ergens een grap uit te halen.

Profiel-pagina