Ga naar de inhoud

Hoe geëmancipeerd zijn de grootste werkgevers van Rotterdam? — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Internationale Vrouwendag, de dag die staat voor solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Een goede aanleiding om eens uit te zoeken: hoe zit het eigenlijk met de man-vrouw verhouding en het emancipatiebeleid van Rotterdams grootste werkgevers?

GlazenPlafond_EvaWijersGOED
beeld: Eva Wijers

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • En de LHBT-ers? Ik dacht in de jaren 80 dat we in 2010 een stuk verder zouden zijn met die acceptatie, maar dat is eerder een neergaande spiraal geworden dan dat men als mens wordt behandeld! Vrouwen emancipatie, iets waar in NL keihard voor gevochten is, vervolgens door import weer aan banden, DENK hield een bijeenkomst in Luxor, vrouwen gescheiden ingang van de mannen, gescheiden zitten in de zaal, NIDA op de EUR idem dito, vrouwen niet welkom in een moskee, vrijheid van godsdienst of beperking vrouwen emancipatie?

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam