Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De drie eigenaresses van CROOS misten een huiskamer in hun Crooswijk. Hun afzonderlijke plannen voor een koffiebar bleken zo vergelijkbaar dat Woonstad hen samenbracht.
De tafels van de koffiebar aan de Exercitiestraat/Paradijslaan zijn drukbezet op deze woensdagmiddag. Linda Wubben is druk bezig met het snijden van de huisgemaakte cake en Janneke Bolderheij is in de keuken in de weer. Ze doen naar eigen zeggen altijd honderd en één dingen tegelijk. “Je kent het wel”, lacht Linda.

croos-lvd-7
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Marloes Nuijten

Marloes Nuijten

Marloes Nuijten (1991) studeerde Journalistiek, maakte een uitstapje naar de communicatie en marketing en is nu weer terug op ‘het honk’ als freelance journalist én ondernemer. Is gefascineerd door de verhalen van andere ondernemers.

Profiel-pagina
DSC_8616

Loes van Duijvendijk

Fotograaf

Loes van Duijvendijk (1987) is architectuur en landschapsfotograaf. In haar fotografisch werk onderzoekt zij aandachtig de beeldtaal in de stedelijke en natuurlijke omgeving. Geïnspireerd en gefascineerd door plekken die altijd in transformatie zijn, gaat zij op zoek naar unieke details, lichtinvallen en verrassende constructies. Haar werk is een persoonlijke en poëtische vertaling van haar ervaring tijdens dit proces. De relatie tussen fotografie en de perceptie van ruimte speelt dan ook een belangrijke rol.

Profiel-pagina