Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vanaf woensdag 8 maart organiseren we samen met stadscentrum OMI een expositie met de foto-essays uit het boek ‘Help, we zijn populair!’. Kom ook langs of loop mee met één van de stadsexpedities.
Voor ons boek ‘Help, we zijn populair!‘ over de huidige populariteit van de stad (en de keerzijde daarvan) hebben we zes fotografen gevraagd om de hedendaagse stad in beeld te brengen. Ossip van Duivenbode, Frank Hanswijk, Willem de Kam, Peter de Krom, Geisje van der Linden en Hielke Zevenbergen hebben ieder een stedelijk thema verkend. Dit leverde zes foto-essays op die samen de veelzijdigheid van Rotterdam tonen: van gezinsportretten tot architectuuriconen, van recreërende bewoners tot rondtrekkende toeristen.

7730-willem-de-kam
beeld uit het foto-essay van Willem de Kam in Help, we zijn populair! Beeld door: beeld: Willem de Kam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina