Ga naar de inhoud

Kom naar de expositie 'Rotterdam, stad in verandering' — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vanaf woensdag 8 maart organiseren we samen met stadscentrum OMI een expositie met de foto-essays uit het boek ‘Help, we zijn populair!’. Kom ook langs of loop mee met één van de stadsexpedities.
Voor ons boek ‘Help, we zijn populair!‘ over de huidige populariteit van de stad (en de keerzijde daarvan) hebben we zes fotografen gevraagd om de hedendaagse stad in beeld te brengen. Ossip van Duivenbode, Frank Hanswijk, Willem de Kam, Peter de Krom, Geisje van der Linden en Hielke Zevenbergen hebben ieder een stedelijk thema verkend. Dit leverde zes foto-essays op die samen de veelzijdigheid van Rotterdam tonen: van gezinsportretten tot architectuuriconen, van recreërende bewoners tot rondtrekkende toeristen.

7730-willem-de-kam
beeld uit het foto-essay van Willem de Kam in Help, we zijn populair! beeld: Willem de Kam

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures