Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ook een incassobureau moet gewoon een klantvriendelijk bedrijf zijn, vindt Floris Simons. Ooit had hij zelf grote schulden, en ‘mensonterende’ ervaring met schuldeisers. Zodra hij uit de schulden was, besloot Simons Mens Incasso op te richten, waar het heel anders gaat. Eerste interview in het drieluik met ondernemers in het Brouwershuys, Crooswijk.
 

florissimons-lvd-4
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Marloes Nuijten

Marloes Nuijten

Marloes Nuijten (1991) studeerde Journalistiek, maakte een uitstapje naar de communicatie en marketing en is nu weer terug op ‘het honk’ als freelance journalist én ondernemer. Is gefascineerd door de verhalen van andere ondernemers.

Profiel-pagina
DSC_8616

Loes van Duijvendijk

Fotograaf

Loes van Duijvendijk (1987) is architectuur en landschapsfotograaf. In haar fotografisch werk onderzoekt zij aandachtig de beeldtaal in de stedelijke en natuurlijke omgeving. Geïnspireerd en gefascineerd door plekken die altijd in transformatie zijn, gaat zij op zoek naar unieke details, lichtinvallen en verrassende constructies. Haar werk is een persoonlijke en poëtische vertaling van haar ervaring tijdens dit proces. De relatie tussen fotografie en de perceptie van ruimte speelt dan ook een belangrijke rol.

Profiel-pagina