Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In 2037 staat wonen in de Rotterdamse binnenstad garant voor een gelukkig gezinsleven: het is dé plek om je kinderen te laten opgroeien. De voorwaarde is wel dat bewoners hun buurt beter benutten.
Over twintig jaar is de stad een plek voor gezinnen, want wonen in de binnenstad staat in 2037 garant voor een gelukkig gezinsleven en blije kinderen.
Het centrum van Rotterdam is dan dé plek om je kind te laten opgroeien. School, werk en allerlei vrijetijdsbestedingen vind je om de hoek. Doorgaand en stilstaand verkeer hebben plaatsgemaakt voor ruimte om te spelen en ontspannen voor de deur. De dagelijkse wandeling naar zompige zandbak of treurige wipkip is verleden tijd. Kinderen trappen in 2037 een bal voor de deur, hun ouders werpen zo nu en dan een onbezorgde blik naar buiten. Iedereen kent zijn buren, de sociale samenhang is groot. En nee, dat geldt niet alleen voor de ‘bakfietswijken’: de hele stad ziet er zo uit.

Opgroeien2037_orgineel_bijgesneden2
2037: De kindvriendelijke stad Beeld door: beeld: Krzysztof Soroka

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto-prisdeputter-versbeton

Priscilla de Putter

Priscilla de Putter (1983) schrijft als freelance tekstschrijver over steden, wonen, mensen en ontwerp voor o.a. platform Wonen in Rotterdam, Woonstad, Dutch Designers (DuDe) magazine, Uitagenda Rotterdam, Vers Beton en diverse bureaus. Ze startte Habitat Magazine in 2013 en werkt aan het boek Habitat Rotterdam (Trichis Publishing, najaar 2018).

Profiel-pagina
2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

Uitgever

Hilde Westerink (1979) is uitgever en zakelijk leider van Vers Beton. Hilde kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Haar eerste publicatie ooit was een zine: Riot Grrrl Europe #1.
[email protected]

Profiel-pagina
ksoroka_300x300

Krzysztof Soroka

Illustrator

Krzysztof Soroka (1987) is een Nederlands-Pools visueel artiest. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie en werkzaam in Rotterdam.

Profiel-pagina