Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De plek van aardgas in ons energiesysteem is onverenigbaar met de klimaatdoelen, betoogt Reinout Wissenburg, strateeg bij netbeheerder Stedin. Gasnetvervangingsdata helpen per wijk de timing te bepalen, maar alleen door samenwerking en vanuit lokaal draagvlak krijgen we alle huizen van aardgas af. 

Gasafsluiting
Beeld door: beeld: Rémon Mulder

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Reinout Wissenburg

Reinout Wissenburg

Duurzaamheidsenthousiast die bij en met Stedin probeert bij te dragen aan het versnellen van de energietransitie. Hiervoor windparken op zee ontwikkeld, in Brussel gelobbyd voor een sterk Europees energie- en klimaatbeleid en ooit begonnen bij Greenpeace met campagne voeren voor het klimaatakkoord van Kopenhagen.

Profiel-pagina
Avatar-remon-mulder

Rémon Mulder

Illustrator

Rémon Mulder (1994) is een dromer en een tekenaar. Hij houdt zich als stedenbouwkundige graag bezig met de stad. Hij gebruikt zijn tekeningen tijdens het ontwerpen om de verbeelding van de toeschouwer aan te wakkeren, en een toekomstige wereld te onthullen.

Profiel-pagina