Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Alle nieuw verkochte auto’s moeten in 2035 in staat zijn CO2-emissievrij te rijden, staat in het nationale energieakkoord. Wat betekent dat voor de inrichting van onze stad over twintig jaar, alle auto’s elektrisch? Kan het energienet dat wel aan? Krijgt elk huis dan een laadpaal? Een ding is zeker: we leven we er langer door en krijgen een heel wat ruimer Rotterdam.

Athena_Gronti_in_gesprek_met_de_stad_new_version
Beeld door: beeld: Athena Gronti

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
Athena Gronti 300×300

Athena Gronti

Profiel-pagina