Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Dair Design van ontwerper Odair Pereira is een Rotterdams modelabel met internationale allure. Odair laat zich graag inspireren door de diversiteit van de mensen in deze stad.
Het appartement van Odair Pereira (29) biedt fenomenaal uitzicht over Historisch Delfshaven, inclusief draaiende molen, de Schiehaven en de Erasmusbrug. Omdat hij midden in het proces van de verhuizing naar een nieuw atelier zit, ontvangt de modeontwerper mij thuis. In zijn interieur valt zijn uitgesproken smaak op, die je terugziet in grote spiegels en een opvallende kast. De combinatie met de vele familiefoto’s maakt het huis een representatie van zijn merk: design met een sterk persoonlijk karakter.

Dair_rdamse_nieuwe_007
Beeld door: beeld: Frank Hanswijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina