Ga naar de inhoud

Modeontwerper Odair Pereira: “Rotterdam is een daadkrachtige stad met een gedurfde mening en uitgesproken stijl” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Dair Design van ontwerper Odair Pereira is een Rotterdams modelabel met internationale allure. Odair laat zich graag inspireren door de diversiteit van de mensen in deze stad.
Het appartement van Odair Pereira (29) biedt fenomenaal uitzicht over Historisch Delfshaven, inclusief draaiende molen, de Schiehaven en de Erasmusbrug. Omdat hij midden in het proces van de verhuizing naar een nieuw atelier zit, ontvangt de modeontwerper mij thuis. In zijn interieur valt zijn uitgesproken smaak op, die je terugziet in grote spiegels en een opvallende kast. De combinatie met de vele familiefoto’s maakt het huis een representatie van zijn merk: design met een sterk persoonlijk karakter.

Dair_rdamse_nieuwe_007
beeld: Frank Hanswijk

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam