Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Wat van ver komt, is lekker. En als er iets van bizar ver komt, dan is het wel het naderende kampioenschap van Feyenoord. Clubkenner Frank Fabian van Keeren diept daarom nog één keer de ergste momenten op, zodat de titel zondag nóg zoeter smaakt.

Feyenoord kan komende zondag eindelijk weer kampioen van Nederland worden. Sinds het vorige kampioenschap, in 1999, legde de club een lijdensweg af vol sportieve, financiële en bestuurlijke dieptepunten, waar de meeste supporters liever niet aan herinnerd worden. Maar wie het zuur heeft geproefd, smaakt het zoet extra goed! Daarom zet Vers Beton de dertien diepste dalen sinds de laatste titel in 1999 op een rij, zodat iedereen begrijpt hoe bijzonder dit kampioenschap is.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Frank Fabian van Keeren

Frank Fabian van Keeren

Frank is een kind van Rotterdam-Zuid. Na een paar jaar in Leiden te hebben gewoond, keerde hij in 2015 terug op het oude nest. Zijn tijd vult hij met schrijven, zich ergeren aan Feyenoord en als lid van GroenLinks. Eind 2015 verscheen bij uitgeverij Geroosterde Hond zijn debuutbundel ‘Massamoord is ook maar een woord’.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina