Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Met de verhuizing naar de overkant van de Maas schakelde de gemeente Rotterdam over op het Nieuwe Werken. Waar een ambtenaar eerst 1,2 werkplekken gebruikte, is dat nu slechts 0,7. Dat scheelt een hoop geld. Maar het Nieuwe Werken levert nog niet automatisch een Nieuwe Werknemer op.

hnw010
Beeld door: beeld: Rachel Sender

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nienke Binnendijk

Nienke Binnendijk

Als zelfverklaard Rotterdammer houdt Nienke van de stad en van haar grootstedelijkheid. Voor Vers Beton denkt ze na hoe het debat over de stad nog breder en beter gevoerd kan worden.

Profiel-pagina
IMG_5364

Hannah Tomasowa

Hannah Tomasowa (1992) is studente Psychologie en houdt van reizen en nieuwe ontdekkingen doen. Toch is en blijft Rotterdam haar thuishaven.

Profiel-pagina
sender

Rachel Sender

Illustrator

Rachel Sender (illustrator) is nieuwsgierig naar mensen. Wat doen ze, waarom en hoe? Maar ook wil ze weten hoe wij als mensen ons gedragen in een stedelijke omgeving. Haar werk concentreert zich op die vragen. Dat maakt haar illustraties geschikt voor redactionele toepassingen. Door haar ervaring als grafisch ontwerper gaat ze vrij om met ruimte, verhouding en kleur. Het is fleurig en speels en maakt de kijker op slag medeplichtig.

Profiel-pagina