Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De illustratoren van Makii dagen kinderen uit om op avontuur te gaan. Hun kleurrijke, herkenbare ontwerpen worden overal ter wereld verkocht. Ondernemen hebben ze zelf moeten leren, maar het zit ze stiekem ook in het bloed.
Het kantoor van Makii bevindt zich in De Fabriek van Delfshaven, het karakteristieke bedrijfsverzamelpand aan de Schie. Studio Makii is bekend van onder meer enorme kleurplaten en kleurrijke muurstickers. De ontwerpen komen uit de koker van twee jonge, Rotterdamse illustratoren: Mielo Pouwer en Idris van Heffen. De laatste is tijdens het interview op vakantie dus spreek ik met Mielo, over maken, groeien en avonturen.

Idris van Heffen en Mielo Pouwer van Makii
Beeld door: beeld: Victor Wollaert

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
portret foto VW site Syndesmokopie

Victor Wollaert

Fotograaf

Victor Wollaert (1978) is Limburger van geboorte maar al meer dan 10 jaar trotse inwoner van Rotterdam. In journalistieke en commerciële reportages over bedrijfskundige en economische onderwerpen ligt zijn kracht. Hij fotografeert o.a. voor NRCQ.nl, Soigneur en Vers Beton en deed mee aan de 2014 editie van De Kracht van Rotterdam.

Profiel-pagina