Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Aboutaleb voert een uiterst conservatief horecabeleid, terwijl dit juist zoveel kansen voor de stad biedt. De stad moet experimenteren met de vergunningen, zo vinden Jan Willem de Bruin en Elene Walgenbach van D66.

guidovandieren_lvd_9
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

elenewalgenbach

Elene Walgenbach

Elene Walgenbach (1993) is gemeenteraadslid in Rotterdam voor D66. Daar zet zij zich als jongste raadslid in voor een bruisende stad, met de portefeuilles cultuur, horeca en evenementen. Ook zet ze zich in voor gelijke kansen voor alle Rotterdammers met de portefeuille onderwijs.

Profiel-pagina
Jan Willem de Bruin

Jan Willem de Bruin

Jan Willem de Bruin is gebiedscommissielid namens D66 in het Centrum.

Profiel-pagina
DSC_8616

Loes van Duijvendijk

Fotograaf

Loes van Duijvendijk (1987) is architectuur en landschapsfotograaf. In haar fotografisch werk onderzoekt zij aandachtig de beeldtaal in de stedelijke en natuurlijke omgeving. Geïnspireerd en gefascineerd door plekken die altijd in transformatie zijn, gaat zij op zoek naar unieke details, lichtinvallen en verrassende constructies. Haar werk is een persoonlijke en poëtische vertaling van haar ervaring tijdens dit proces. De relatie tussen fotografie en de perceptie van ruimte speelt dan ook een belangrijke rol.

Profiel-pagina