Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Bewoners en ondernemers in de Agniesebuurt, Bergpolder en het Liskwartier kunnen niet wachten tot het zover is: de voltooiing van de herontwikkeling van de Hofbogen en de Hofpleinlijn. Wanneer kunnen we het dak op?

In een zaaltje van de Wijkcoöperatie Noord in het opvallende blauw met witte gebouw aan de Zomerhofstraat is het ongeduld bijna fysiek voelbaar. Werkgroep ‘Vrienden van de Hofpleinlijn’ organiseert een bewonersavond om de ontwikkelingen rondom de Hofbogen te bespreken. De bewoners van de Agniesebuurt, Bergpolder en het Liskwartier zijn al jarenlang in afwachting van de toekomst van het Rijksmonument dat deze wijken doorkruist, van het Hofplein tot aan de A20. Hoe staat het ervoor? En hoe nu verder?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
DSC_8616

Loes van Duijvendijk

Fotograaf

Loes van Duijvendijk (1987) is architectuur en landschapsfotograaf. In haar fotografisch werk onderzoekt zij aandachtig de beeldtaal in de stedelijke en natuurlijke omgeving. Geïnspireerd en gefascineerd door plekken die altijd in transformatie zijn, gaat zij op zoek naar unieke details, lichtinvallen en verrassende constructies. Haar werk is een persoonlijke en poëtische vertaling van haar ervaring tijdens dit proces. De relatie tussen fotografie en de perceptie van ruimte speelt dan ook een belangrijke rol.

Profiel-pagina