Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Leefbaar Rotterdam en Forum voor Democratie vormen een alliantie bij gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Volgens de PvdA’ers Marco Heijmen en Fatima Talbi verliest wethouder Eerdmans daardoor zijn geloofwaardigheid in de aanpak seksuele straatintimidatie.

baudet_eerdmans_stillvideo
still uit de video waarin Eerdmans en Baudet aankondigen te gaan samenwerken Beeld door: beeld: Leefbaar Rotterdam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Marco Heijmen profielpic

Marco Heijmen

Marco Heijmen is raadslid voor de PvdA Rotterdam. Hij is lid van de Rotterdamse gemeenteraad sinds 2006. Hij voert het woord over Veiligheid en de Gebiedscommissies. Hij woont in Spangen, is 41 jaar en heeft 2 kinderen.

Profiel-pagina
FatimaTalbi_Len

Fatima Talbi

Fatima Talbi zit sinds 2006 namens de Partij van de Arbeid in de gemeenteraad van Rotterdam. Ze mag namens de fractie het woord voeren over Zorg, Ouderen, Huiselijk Geweld en Verborgen vrouwen. Ze woont met haar man en 2 dochters in Spangen en is 45 jaar.

Profiel-pagina