Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De serie over cultuureducatie in Rotterdam bestaat uit drie artikelen. In dit tweede deel zet Rineke Kraaij uiteen waarom cultuuronderwijs in relatie tot identiteitsontwikkeling zou moeten gaan over nieuwe verbindingen.

1. Cultuuronderwijs-Cees-Boot-(1600 900px)
Beeld door: beeld: Cees Boot

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Rineke Kraaij

Rineke Kraaij

Rineke Kraaij is onderzoeker, conceptontwikkelaar, gespreksleider en programmamaker. Ze is graag out of office en gaat dan op zoek in stad of land naar het mooie en het echte. Ondertussen is ze op haar kantoor verwikkeld in processen rond grote scheurkalenders, intervisie voor vrouwen, sociaal ondernemerschap en makerschap in het algemeen.

Profiel-pagina
Cees Boot

Cees Boot

Illustrator

Cees Boot (Rotterdam, 1987) is afgestudeerd als grafisch ontwerper en heeft een grote voorliefde voor illustratieve vormgeving. Zijn werk is uitgesproken, herkenbaar en als het even kan met een rauw randje.

Profiel-pagina