Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Adviseren over de financiën en financiering van startups, zowel aan startups als aan investeerders: dat is wat Finance for Startups doet. Oprichter Tom Veldkamp (34) over geld, beleggingen en de Rotterdamse markt.

9977-WEB-Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jasper Meeuwissen

Jasper Meeuwissen

Als scholier wist Jasper Meeuwissen (1987) niet zo goed wat hij wilde. Politicologie dan maar. Jaren na zijn afstuderen weet hij nog steeds niet zo goed wat hij wil. Eigenlijk wil hij niet kiezen. Daarom studeerde hij onlangs ook nog journalistiek. Jasper vindt het leuk om mensen te interviewen die wel weten wat ze willen en schrijft graag verhalen die goed aflopen.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina