Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De serie over cultuureducatie in Rotterdam bestaat uit drie artikelen. In dit derde en laatste deel leggen Jeroen Rozendaal en Mirjam van Tilburg uit hoe voor iedereen toegankelijk onderwijs en cultuur samenhangen.

1._Inclusiviteit_Cees_Boot_(1600x1800px)
Beeld door: beeld: Cees Boot

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Mirjam van Tilburg

Mirjam van Tilburg

Mirjam van Tilburg is programmaleider voortgezet onderwijs bij Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam. Ze is opgeleid als docent beeldende kunst en vormgeving en beeldend kunstenaar. Bouwt graag bruggen tussen onderwijs en kunst. Doet dit door kritisch te observeren, te bevragen, inspireren, innoveren en ‘lange lijnen’ uit te zetten.

Profiel-pagina
JeroenRozendaal

Jeroen Rozendaal

Jeroen S. Rozendaal is werkzaam als onderwijskundige bij de Hogeschool Rotterdam als lerarenopleider. Daarnaast levert hij vanuit zijn eigen bedrijf StudioRev een bijdrage aan tal van muziek-, theater- en filmproducties, met het accent op literatuur. Meer informatie over zijn projecten is te vinden op www.jeroenrozendaal.nl

Profiel-pagina
Cees Boot

Cees Boot

Illustrator

Cees Boot (Rotterdam, 1987) is afgestudeerd als grafisch ontwerper en heeft een grote voorliefde voor illustratieve vormgeving. Zijn werk is uitgesproken, herkenbaar en als het even kan met een rauw randje.

Profiel-pagina