Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Waar men op globale schaal te kampen heeft met mysterie dat gaat over de grond, vinden we op lokaal niveau een vergelijkbaar enigma, maar dan op het plafond. Is er sprake van een buitenaardse interventie, gentrificatie of toch de ordinaire bolbliksem?

Meneer Egel, wonend in Oud-Charlois, deed op de ochtend van 23 juni zijn ogen open en werd verrast door iets dat hij nog niet eerder had gezien. Witte krullen beroerden zijn plafond. “Of het nou is weggehakt of juist eraan geplakt… ik zou het niet weten, eerlijk gezegd heb ik er nooit zo op gelet. De ruimte voelt wel iets kleiner. Maar goed, dat is een gevoel.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Annabel-Storm-portret

Annabel Storm

Annabel weet als geen ander: fotograferen is liegen. Alleen al het bepalen van kaders staat gelijk aan het ontkennen of versimpelen van de realiteit. Het is vanwege de verheerlijkende aard van fotografie dat ze het opzichtig bewerken van beelden niet schuwt. Zo maakt ze over elke geklikte foto nog talloze keuzes om bij de kern te komen. Je zou kunnen zeggen dat ze zich bezig houdt met fictieve documentaire-fotografie.

Profiel-pagina