Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Zonnen aan de Kralingse Plas, hangen op balkonnetjes, op de brommer naar het strand. Fotograaf Helmuth Tjemmes legt al sinds de jaren vijftig vast hoe gewone Rotterdammers hun tijd doorbrengen. Uit zijn bijzondere fotocollectie maakten we een selectie van nostalgische zomerbeelden. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
DSCF9437a

Helmuth Tjemmes

Helmuth Tjemmes fotografeert al zestig jaar de stad in al haar gedaanten. Het is moeilijk om hem zonder camera te betrappen, want altijd is hij op zoek naar bijzondere beelden, situaties en plekken in Rotterdam. Hij beschikt inmiddels over een collectie van meer dan 100.000 foto’s.

Profiel-pagina