Ga naar de inhoud

Waarom nieuwe bedrijvigheid zich niet beperkt tot het 'Innovation Disctrict' — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Waar vestigen zakelijke dienstverleners, productiebedrijven en kenniswerkers zich op dit moment in Rotterdam? En wat is dé plek voor wie naar innovatie streeft? Vers Beton dook in de vers gepubliceerde statistieken van de Economische Verkenning Rotterdam (EVR) voor de antwoorden.

20170828-map
beeld: Bram van Rijen

Al één reactie — discussieer mee!

 • De woorden ‘Innovation District’ is toch ook maar een verzinsel, teneinde een groot vrij leeg gebied een image proberen te geven. En nieuwe bedrijven zijn per definitie verschillend en dus ook de lokatie voorkeuren.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Doe mee met een walking tour langs drie gebouwen ontworpen door vrouwen in Rotterdam.

  Datum:
 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam