Ga naar de inhoud

Lijsttrekker Said Kasmi: Rotterdam moet D66 bedanken — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

D66 Rotterdam heeft een nieuwe lijsttrekker gekozen. Niet Samuel Schampers maar Said Kasmi is de nieuwe voorman voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vers Beton vroeg hem naar de uitdagingen voor hemzelf, de stad en hoe hij omgaat met het politieke geweld op rechts.

Kasmi (41), geboren in Marokko en opgegroeid in Rotterdam, was zich vroeger bewust van de bevoorrechte positie die hij had ten opzichte van zijn ouders. In tegenstelling tot zijn vader en moeder heeft hij kansen gekregen zich te ontplooien, onder andere in de politiek, die hem altijd heeft geïnteresseerd. Momenteel is hij statenlid voor de provincie Zuid-Holland en interim-directeur van het landelijk bureau van D66.    

Al 4 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam