Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

D66 Rotterdam heeft een nieuwe lijsttrekker gekozen. Niet Samuel Schampers maar Said Kasmi is de nieuwe voorman voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vers Beton vroeg hem naar de uitdagingen voor hemzelf, de stad en hoe hij omgaat met het politieke geweld op rechts.

Kasmi (41), geboren in Marokko en opgegroeid in Rotterdam, was zich vroeger bewust van de bevoorrechte positie die hij had ten opzichte van zijn ouders. In tegenstelling tot zijn vader en moeder heeft hij kansen gekregen zich te ontplooien, onder andere in de politiek, die hem altijd heeft geïnteresseerd. Momenteel is hij statenlid voor de provincie Zuid-Holland en interim-directeur van het landelijk bureau van D66.    

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Rachid Jemaoui

Rachid Jemaoui

Rachid Jemaoui (1991) is geboren en getogen Rotterdammer, opgegroeid in Delfshaven. Hij werkte met leerlingen met een gedragsproblematiek en doceert momenteel met alle plezier niveau 3/4 studenten op het Albeda college. Als docent agogische vakken geeft hij les aan studenten van de opleiding maatschappelijke zorg.

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina