Ga naar de inhoud

De lijsttrekkerseisenlijst volgens Van Heemst

Tien tips voor Rotterdamse lijsttrekkers, Peter van Heemst geeft ze graag en helemaal gratis. “Weet zeker: dit moet ik, dit kan ik, dit wil ik.”

Peter
Peter van Heemst beeld: Jeroen Van de Ruit

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • ‘De grote strijd gaat tussen Leefbaar en de PVV.’
  Daar wordt niemand blij van in Rotterdam. Hopelijk wordt de uitslag: Waar twee honden vechten om een been gaat de derde er mee heen.

 • Het is niet Partij van de Dieren, maar Partij voor de Dieren. Als zo’n man niet eens weet wat de precieze namen zijn van de partijen, wat houdt zo’n stukje dan in? Het is me een raadsel waarom de mening van meneer van Heemst publiciteit middels Vers Beton krijgt. Nota bene op deze pagina omschreven als ‘politiek analist’. Altijd al een raadsel geweest. Peter van Heemst, gemeenteraadslid van de Partij voor… pardon… van de Arbeid.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Doe mee met een walking tour langs drie gebouwen ontworpen door vrouwen in Rotterdam.

  Datum:
 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam