Ga naar de inhoud

De lijsttrekkerseisenlijst volgens Van Heemst

Tien tips voor Rotterdamse lijsttrekkers, Peter van Heemst geeft ze graag en helemaal gratis. “Weet zeker: dit moet ik, dit kan ik, dit wil ik.”

Peter
Peter van Heemst beeld: Jeroen Van de Ruit

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • ‘De grote strijd gaat tussen Leefbaar en de PVV.’
  Daar wordt niemand blij van in Rotterdam. Hopelijk wordt de uitslag: Waar twee honden vechten om een been gaat de derde er mee heen.

 • Het is niet Partij van de Dieren, maar Partij voor de Dieren. Als zo’n man niet eens weet wat de precieze namen zijn van de partijen, wat houdt zo’n stukje dan in? Het is me een raadsel waarom de mening van meneer van Heemst publiciteit middels Vers Beton krijgt. Nota bene op deze pagina omschreven als ‘politiek analist’. Altijd al een raadsel geweest. Peter van Heemst, gemeenteraadslid van de Partij voor… pardon… van de Arbeid.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures