Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op de middelbare school bouwden ze al zelf kanonnen. Nu maken de mannen van Staalslagerij motorblokken van 6 meter of een mobiele flipbookstudio voor de Pleinbios. Joost Dingemans (27), Titus Wybenga (27) en Jesse Hoeksema (28) combineren kunst en techniek, in hun werkplaats op de Keilewerf.
Het Vierhavengebied verloederde van bruisend havengebied tot tippelzone, om tegenwoordig huis te bieden aan de Rotterdamse maakindustrie. Tussen Atelier van Lieshout en de studio van Daan Roosegaarde, zit verzamelgebouw de Keilewerf. De houtzagerij van Buurman ademt er ambacht en traditie, en verderop vind je Staalslagerij, een ontwerp- en productiebureau. Via een stalen trap kom je in hun hooggelegen kantoor, waar de drie mannen wachten met koffie en tulbandcake.

IMG_3641a
Beeld door: beeld: Florine van Rees

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina