Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ondanks pogingen om meer vrouwelijke hoogleraren en professoren aan te trekken, bungelt de Erasmus Universiteit nog immer onderaan. Zélfs de TU Delft, overwegend man, telt meer vrouwen in toga. Waarom is dat?

versbeton_illustratie1600x900px_lobke-van-aar
Beeld door: beeld: Lobke van Aar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Profielfoto-Marianne-Klerk

Marianne Klerk

Marianne is historicus en journalist. Rotterdam is in haar ogen de mooiste stad van Nederland, waar eeuwen van stadsvernieuwing en -vernieling kriskras door elkaar lopen.

Profiel-pagina
Lobke van Aar

Lobke van Aar

Illustrator

Het werk van Lobke van Aar (1982) is een speelse mengeling van illustratie, kleur en typografie. Zij gebruikt een scala aan technieken en toch blijft haar handschrift herkenbaar. Lobke heeft een fascinatie voor vervlogen tijden, een passie voor het maken van letters en zoekt in haar thema’s altijd naar het menselijke. In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die eruit springen en haar inspireren.

Profiel-pagina