Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Dankzij wat bijdehante mailtjes stond Laura-Anne van Dansvoer vorig jaar bovenop de Laurenskerk en op het IFFR-slotfeest met duizend koptelefoons. Deze ‘koningin van de vette feestjes zonder overlast’ onderneemt op gevoel en met lef.

In het bedrijfsverzamelgebouw Keilewerf 2, in het Merwe-Vierhavenkwartier ontmoet ik oprichter en ‘dansaanvoerder’ Laura-Anne Grimbergen, in gezelschap van haar hond Flip. Ze deelt het ruime en lichte kantoor met twee andere bedrijven, de sfeer is ongedwongen en op de achtergrond staat – uiteraard – muziek aan.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina