Ga naar de inhoud

De match die formeren heet: Rotterdam versus Den Haag

Als de formatie een wedstrijd zou zijn, wint de lokale krachtpatser of de landelijke? Peter van Heemst zet de scoreborden klaar.

Peter
Peter van Heemst beeld: Jeroen Van de Ruit

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Sneller is niet altijd beter. Twee afzonderlijke fases voor “de inhoud” en “de poppetjes” zou in Rotterdam ook beter zijn. Voor D66 zaten er trouwens tussen de presentatie van het coalitieakkoord (9 mei) en de wethouderskandidaten (13 mei) ook nog enkele dagen. En met iets meer tijd en zorgvuldigheid zou het “bedrijfsongeval” (wethouderscoup) bij Leefbaar Rotterdam misschien ook niet hebben plaatsgevonden. Dat het CDA direct kon vertellen wie de enige wethouder zou worden, was natuurlijk niet verrassend.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam