Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam gaat prat op haar vooruitstrevende aanpak op het gebied van klimaatadaptatie. Hoe kan het dan dat de stad toch bij iedere fikse regenbui volloopt als een badkuip? Waar de gemeente in meeslepende visies denkt, willen actieve inwoners vooral iets doen aan de natte straten en kelders.

EPSON MFP image
Beeld door: beeld: Rémon Mulder

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sophie Rijnaard

Sophie Rijnaard

Sophie Rijnaard (1993) studeerde sociale geografie, politiek en cultuurwetenschappen en belandde daarna in de stedenbouwkunde. Na twee jaar met plezier in die sector gewerkt te hebben, richt ze zich nu weer op schrijven. Ze is copywriter bij communicatiebureau KesselsKramer en aspirant journalist bij Vers Beton. Omdat ze haar werkveld graag net zo divers houdt als haar studiekeuzes, schrijft ze daarnaast ook regelmatig tentoonstellingsteksten voor culturele instellingen en maakt ze programma’s. Het houdt haar in ieder geval van de straat.

Profiel-pagina
Avatar-remon-mulder

Rémon Mulder

Illustrator

Rémon Mulder (1994) is een dromer en een tekenaar. Hij houdt zich als stedenbouwkundige graag bezig met de stad. Hij gebruikt zijn tekeningen tijdens het ontwerpen om de verbeelding van de toeschouwer aan te wakkeren, en een toekomstige wereld te onthullen.

Profiel-pagina