Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Nederland is een fietsland bij uitstek. Nergens ter wereld wordt zoveel gebruik gemaakt van dit vervoermiddel om van A naar B te komen… Behalve in Rotterdam-Zuid. Daar wordt het minst gebruik gemaakt van de fiets van heel Nederland.

Te weinig toegang tot goede vervoersopties kan het voor mensen moeilijker maken om werk te vinden. Maar ook om onderwijs te volgen of om aan sociale bezigheden deel te nemen. ‘Transportarmoede’ wordt dit ook wel genoemd, veroorzaakt door bijvoorbeeld een gebrek aan geld om met vervoer te kunnen reizen of gebrek aan vervoer in de directe omgeving.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina