Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In haar vaste column voor DRAAD, dé politieke talkshow van Rotterdam, neemt Tara Lewis de Rotterdamse politiek onder de loep. Het onderwerp laat haar niet onberoerd. “Persoonlijk vind ik het tegenstrijdig om aan de ene kant eenzaamheid tegen te willen gaan, terwijl je aan de andere kant buurthuizen sluit.”

versbeton-illustratie1600x900px-lobke-van-aar
Beeld door: beeld: Lobke van Aar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
Lobke van Aar

Lobke van Aar

Illustrator

Het werk van Lobke van Aar (1982) is een speelse mengeling van illustratie, kleur en typografie. Zij gebruikt een scala aan technieken en toch blijft haar handschrift herkenbaar. Lobke heeft een fascinatie voor vervlogen tijden, een passie voor het maken van letters en zoekt in haar thema’s altijd naar het menselijke. In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die eruit springen en haar inspireren.

Profiel-pagina