Ga naar de inhoud

“Ouderen, richt een Omanido-club op: Oud, Maar Niet Dood!” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In haar vaste column voor DRAAD, dé politieke talkshow van Rotterdam, neemt Tara Lewis de Rotterdamse politiek onder de loep. Het onderwerp laat haar niet onberoerd. “Persoonlijk vind ik het tegenstrijdig om aan de ene kant eenzaamheid tegen te willen gaan, terwijl je aan de andere kant buurthuizen sluit.”

versbeton-illustratie1600x900px-lobke-van-aar
beeld: Lobke van Aar

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Leuk stukkie hoor Tara, maare… er staat bovenaan: ‘en spaart niemand’. Jokkebrok. Dat zou moeten zijn: ‘en spaart geen enkele partij die Vers Beton normaal ook niet spaart’.

 • Van de NIDA site.

  NIDA Rotterdam is een door de Islam geïnspireerde emancipatiebeweging .
  ‘Nida’ is een begrip uit de koran en betekent ‘oproep’ en ‘stem’

  Ik zou zeggen als docent geschiedenis. Lees de bronnen en vraag je dan af waarom NIDA in hemelsnaam links genoemd wordt?

  Bekijk hun site en zie de middeleeuwse kleding van de vertoonde vrouwen.
  Links ? Reactionair!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam