Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Natuurbescherming, werkloosheidsbestrijding of de scheepswerf? Maatschappelijk ondernemer Wietse van der Werf doet alledrie in één. Hij weet de gesloten harten van de Haven voor zich te winnen, met burgemeester Aboutaleb en directeur Havenbedrijf Allard Castelein voorop.
Op een historisch warme herfstavond zit Wietse van der Werf (34) van Sea Ranger Service in Lebkov (naast het centraal station), bellend achter zijn laptop. In de Keilehaven wordt op dat moment zijn eerste patrouilleschip afgebouwd, waarmee de eerste rangerservice op zee zal gaan varen. Zijn agenda zit doorgaans weken van tevoren volgepland, dus dit is de enige kans om elkaar op korte termijn te spreken. Toch oogt de maatschappelijk ondernemer uitermate ontspannen en is hij, om zijn eigen woorden te gebruiken, een en al ‘jeugdig enthousiasme’.

IMG-6865a
Beeld door: beeld: Florine van Rees

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina