Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Noem wijkagent Mat Soares (59) geen koddebeier: als je wilt snappen wat er in de wijk speelt, moet je bij hem wezen. In het centrum, waar hij patrouilleert, zijn de scherpe randen van de stad misschien uit het straatbeeld verdwenen, maar achter de deuren nog lang niet.

DSC-0867
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

foto dirk.v1

Dirk Mellema

Dirk Mellema werkte voor Rotterdams Nieuwsblad en -Dagblad en Haagsche Courant als politieverslaggever en redacteur buitenland. Hij ondernam vele reizen naar Afrika, Azië en Amerika en was correspondent voor diverse kranten en de Wereldomroep vanuit West-Afrika (Ghana). Hij beschouwt zichzelf als wereldburger.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina