Ga naar de inhoud

De Beste Stuurlui: Stop de verkoop van Eneco

De Beste Stuurlui serveren weer prikkelende gespreksstof voor bij de vrijdagmiddagborrel. Steek je collega’s de ogen uit en neem een standpunt in over de verkoop van Eneco. Stuurman Awais Hassan doet alvast een voorzetje.

MarkvanWijk-De-Beste-Stuurlui
beeld: Mark van Wijk

Al één reactie — discussieer mee!

 • kort door de bocht verhaal …..in de eerste plaats heeft het college van Rotterdam .. jarenlang gevochten tegen de ontkoppeling van Stedin (infrastructuur) / Eneco ( levering stroom ) nu die ontkoppeling onder dwang uitgevoerd moet worden .. is het logisch dat de binding met Eneco die niet meer dan een leverancier is van diensten is ten gelde te maken … de rare angst dat het richting Nuon en Essent op gaat is nergens op gebaseerd … Eneco is eigenaar van windmolenparken is bedenker van Toon … die gaat echt niet Bruinkolenstroom introduceren !!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures