Ga naar de inhoud

De Beste Stuurlui: Stop de verkoop van Eneco

De Beste Stuurlui serveren weer prikkelende gespreksstof voor bij de vrijdagmiddagborrel. Steek je collega’s de ogen uit en neem een standpunt in over de verkoop van Eneco. Stuurman Awais Hassan doet alvast een voorzetje.

MarkvanWijk-De-Beste-Stuurlui
beeld: Mark van Wijk

Al één reactie — discussieer mee!

 • kort door de bocht verhaal …..in de eerste plaats heeft het college van Rotterdam .. jarenlang gevochten tegen de ontkoppeling van Stedin (infrastructuur) / Eneco ( levering stroom ) nu die ontkoppeling onder dwang uitgevoerd moet worden .. is het logisch dat de binding met Eneco die niet meer dan een leverancier is van diensten is ten gelde te maken … de rare angst dat het richting Nuon en Essent op gaat is nergens op gebaseerd … Eneco is eigenaar van windmolenparken is bedenker van Toon … die gaat echt niet Bruinkolenstroom introduceren !!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam