Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton heeft eindelijk de Persprijs Rotterdam in de wacht gesleept. De jury van de jaarlijkse prijs heeft ons boek Help, we zijn populair! Rotterdam stad in verandering uitgeroepen tot de beste Rotterdamse journalistieke productie van het jaar.

Onze redactie viert feest! Viermaal blijkt scheepsrecht: eindelijk is een nominatie van de Persprijs Rotterdam verzilverd en hebben we die felbegeerde glassculptuur in ontvangst genomen. En niet te vergeten, een dikke cheque. De jury, onder leiding van Inez Weski, heeft dit vanavond bekendgemaakt in debatcentrum Arminius.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
_MG_4702_Willem de Kam

Peter de Krom

Peter de Krom (35) is fotograaf en meervoudig Zilveren Camerawinnaar, publiceert regelmatig in NRC, NRC.next en Vrij Nederland. Voor Grenzeloze Rotterdammers gaat hij in eigen stijl met de thema’s en locaties van de afleveringen op pad en maakt een serie foto’s voor publicatie en expositie.

Profiel-pagina