Ga naar de inhoud

En de Persprijs Rotterdam gaat naar… Vers Beton! — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vers Beton heeft eindelijk de Persprijs Rotterdam in de wacht gesleept. De jury van de jaarlijkse prijs heeft ons boek Help, we zijn populair! Rotterdam stad in verandering uitgeroepen tot de beste Rotterdamse journalistieke productie van het jaar.

Onze redactie viert feest! Viermaal blijkt scheepsrecht: eindelijk is een nominatie van de Persprijs Rotterdam verzilverd en hebben we die felbegeerde glassculptuur in ontvangst genomen. En niet te vergeten, een dikke cheque. De jury, onder leiding van Inez Weski, heeft dit vanavond bekendgemaakt in debatcentrum Arminius.

Al 8 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Wat zijn de belangrijkste opgaven en waar liggen kansen voor samenwerking? Samen met presentator Riek Bakker praten ze over de ruimtelijke inrichting van Nederland.

  Venue: Nieuwe Instituut
  Datum:
 • Hoe ben jij onderdeel van de natuur in deze stad? Kom mee filosoferen met een goed glas wijn alsof je om 1 uur ’s nachts nog ergens aan de keukentafel zit.

  Venue: OASE Rotterdam
  Datum:
 • Van 27 maart t/m 2 april 2023 zal op vijf locaties verspreid door Rotterdam kunst van wereldformaat te zien zijn.

  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam