Van blowend en in de armoede tot ondernemer. Via een aantal omwegen bereikt Irving Eleonora de droom die hij al koestert sinds zijn 17e. Zijn verhaal klinkt als een 21ste-eeuwse update van de krantenjongen-tot-miljonair-droom. Hoe doe je zoiets in de horeca-economie?
Aan de Nieuwe Binnenweg vind je het restaurant van Irving Eleonora, La Bandera. “Het is het eerste Dominicaanse restaurant in Nederland”, vertelt de 42-jarige ondernemer, “en het doel is om de Dominicaanse keuken op de kaart te zetten, zodat het even populair en bekend wordt als de Italiaanse en de Surinaamse keuken.”
Gerelateerde inhoud
Steun onafhankelijke journalistiek
Als abonnee van Vers Beton kun je alle artikelen onbeperkt lezen en delen met je eigen netwerk.
Al 2 reacties — discussieer mee!
Mooi dat je nog opnieuw kunt beginnen op de nieuwe Binnenweg (what’s in a name). Je kan er superlekker eten!
Heel goed artikel ik ben trots op mijn zoon Door zijn standvastigheid en in zich zelf blijven geloven heeft hij dit bereikt en ook steun van zijn
Vrouw hapeau mijn naam is Ana Alcantara