Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Van blowend en in de armoede tot ondernemer. Via een aantal omwegen bereikt Irving Eleonora de droom die hij al koestert sinds zijn 17e. Zijn verhaal klinkt als een 21ste-eeuwse update van de krantenjongen-tot-miljonair-droom. Hoe doe je zoiets in de horeca-economie?
Aan de Nieuwe Binnenweg vind je het restaurant van Irving Eleonora, La Bandera. “Het is het eerste Dominicaanse restaurant in Nederland”, vertelt de 42-jarige ondernemer, “en het doel is om de Dominicaanse keuken op de kaart te zetten, zodat het even populair en bekend wordt als de Italiaanse en de Surinaamse keuken.”

Openingspagina 2
Beeld door: beeld: Anne-Claire Lans

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ellie Smolenaars

Ellie Smolenaars

Ellie Smolenaars is wetenschapsjournalist en geboren in Rotterdam Zuid. Ze schrijft over sociale wetenschappen, sociologie en sociale zekerheid.

Profiel-pagina
Portret LansRader

Anne-Claire Lans

Fotograaf

Anne-Claire Lans is een conceptueel en documentair foto- en videograaf uit Rotterdam. In 2009 startte zij haar creatieve carrière aan de Willem de Kooning Academy en is daar opgeleid tot allround creator. Ze heeft vaak een antropologische insteek in haar werk, doet onderzoek naar gemeenschappen en subculturen en vertaalt dit “onderzoek” vervolgens vaak naar conceptueel werk.
Profiel-pagina