Ga naar de inhoud

Ondernemer van de straat: weg uit de armoede dankzij een eigen zaak — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Van blowend en in de armoede tot ondernemer. Via een aantal omwegen bereikt Irving Eleonora de droom die hij al koestert sinds zijn 17e. Zijn verhaal klinkt als een 21ste-eeuwse update van de krantenjongen-tot-miljonair-droom. Hoe doe je zoiets in de horeca-economie?
Aan de Nieuwe Binnenweg vind je het restaurant van Irving Eleonora, La Bandera. “Het is het eerste Dominicaanse restaurant in Nederland”, vertelt de 42-jarige ondernemer, “en het doel is om de Dominicaanse keuken op de kaart te zetten, zodat het even populair en bekend wordt als de Italiaanse en de Surinaamse keuken.”

Openingspagina 2
beeld: Anne-Claire Lans

Al 2 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam