Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In de laatste week van 2017 blikken we terug- of vooruit in een serie eindejaarsinterviews. Voor Adriaan Geuze wordt 2018 het jaar waarin zijn ontwerp voor de Coolsingel in uitvoering gaat. De boulevard moet zijn allure weer terug krijgen: ,,Het wordt duurzaam en sjiek, maar hopelijk met behoud van de ‘volksheid’ van Rotterdam.”

Adriaan-Geuze_Vers-Beton-1
Adriaan Geuze Beeld door: beeld: Jeroen Van de Ruit

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
Jeroen van de Ruit kopie

Jeroen Van de Ruit

Illustrator

Profiel-pagina