Ga naar de inhoud

Het Grote Vers Beton Jaaroverzicht van 2017 — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is voor het traditionele jaaroverzicht van Vers Beton. Wat hebben we dit jaar allemaal uitgespookt, waar schreven we over en wat zijn de best gelezen stukken?
Dit jaar zal voor Vers Beton de boeken ingaan als het jaar waarin we na vijf keer te zijn genomineerd, ein-de-lijk de Rotterdamse Persprijs mee naar huis mochten nemen. Deze kregen we uitgereikt van de jury voor ons boek Help, we zijn populair! Rotterdam stad in verandering. Wat ons betreft de kers op de taart!

SMVK-300-RGB-VB-01
beeld: Michael van Kekem

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam