Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Sinds 2013 kunnen inwoners van Rotterdam met een inkomen tot 130% van het minimumloon een zorgverzekering afsluiten bij de Gemeente. Het VGZ Rotterdampakket. In 2019 wil de stad echter alle inwoners deze zorgverzekering aanbieden.

De zorgpolis was aanvankelijk voornamelijk bedoeld voor mensen in de bijstand, die mogelijk anders zorg zouden mijden. Maar omdat de laatste jaren de zorgkosten ook voor de middeninkomens hard zijn gestegen en er sprake is van afschaffing van de aanvullende verzekeringen, wil Rotterdam de ‘Rotterdampolis’ toegankelijk maken voor iedereen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina