Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In de laatste week van 2017 blikken we terug- of vooruit in een serie eindejaarsinterviews. Voor Sabine Biesheuvel was dit het jaar waarin zij en haar team het oude Tropicana veranderden in BlueCity: 12.000 vierkante meter aan circulair te verbouwen ruimte en plek voor innovatie. Ze maakt Rotterdam daarmee tot landelijk voorbeeld voor een nieuwe economie.
“Vorig jaar december was dit nog een bouwput. Nu zitten er twintig serieuze bedrijven in de kantoren, we zijn wat dat betreft echt aan het opleveren”, vertelt Biesheuvel terwijl we door de enorme kantoorvleugel van het oude zwembad Tropicana lopen, met koffie “in een whiskeyglas van de oude disco”.

DaphnevanDrenth-Versbeton-Bluecity010-web9
Beeld door: beeld: Daphne van Drenth

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
Daphne van Drenth profiel

Daphne van Drenth

Fotograaf

Daphne van Drenth (1991) studeert grafische ontwerpen aan de Willem de Kooning. Ze fotografeert en ontwerpt vanuit fascinatie voor storytelling, architectuur en het gedrag van de mens vanuit haar eigen perspectief.

Profiel-pagina